Elitserien blir sämre och sämre.

Jag tycker att elitserien i ishockey bara blir sämre och sämre. Varför tycker jag så?
Jo för att alla unga talanger sticker till NHL nuförtiden. Nyaste talangen som lämnar Sverige är Mattias Ritola från Leksand som skrivit på för Detroit 
Varje dag läser man om dessa småpojkar som skriver på nhl kontrakt alldeles för tidigt enligt min mening.
Stanna kvar och dominera i elitserien före ni sticker och provar lyckan på andra sidan Atlanten!


Skador, skador och åter igen skador. Söderling tvingades att bryta sin match i franska öppna. "Oväntat" så försvann första svensken.
Zlatan klev av träningen och jag tror det är ytterst osäkert att han spelar mot Danmark. Men han är fortfarande en av världens absolut bästa fotbollspelare. Han hade kunnat dribbla bort hela danska befolkningen halvskadad.
Förresten, Federer vann första matchen med 3-0 i set i franska öppna, OVÄNTAT!


Bajen är ett gäng pajasar. Glömmer aldrig bort derbyt för 2-3 år sedan på råsunda mellan djurgården och Hammarby. djurgården vann med 3-0 inför 32500 personer. Jag var en av dem. Ett minne för livet på både gott och ont. På vägen hem så lotsades alla djurgårdssupportrar till ena delen av tunnelbanestationen. Allt var fortfarande frid o fröjd. Sen kom tåget. Det stannade framför den stora skaran djurgårdare. Dörrarna öppnades sakta och ut hoppade 3 st biffar med Hammarby tröjor. De var inte glada. De skrek på oss. De gick till attack mot oss direkt, började slåss och sparkas. De var bara ute efter en sak. Slagsmål. Hur dum i huvudet får man vara? Visserligen var de 190 cm långa och välbyggda biffar, men gå till attack mot ca. 1000 djurgårdare? Idiotiskt. Efter en stunds vilt slungande så kom kravallpolisen springandes med sina arga hundar. Sen kunde vi fortsätta fira segern!
Ett minne för livet!

image8

Kommentarer
Postat av: Lovisa

Usch, det är synd att alla drar till NHL, elitserien tappar liksom de bästa spelarna och spelet försämras...det är tråkigt när det ändå finns ett stort intresse för hockey!

2007-05-29 @ 22:25:54
URL: http://drops.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0